Cart

Despre noi

Magazinul dumneavoastră online pentru produse de curățenie, accesorii curățenie, îngrijire personală, echipamente de curățenie, echipamente de protecție și dispozitive igienă.

Gamă variată de produse
De pe proigiena.ro puteți comanda o gamă largă de produse de curățenie și igienizare pentru birouri, centre administrative, industrie, instituții, restaurante sau propria locuiță. Alegeți din sutele noastre de produse din categoriiile: detergenți, dezinfectanți, accesorii de curățenie, comsumabile hârtie, echipamente de protecție, îngrijire personală, menaj, echipamente profesionale de curățenie.

Din magazinul nostru on-line puteți comanda tot ce aveți nevoie pentru întreținerea casei rapid și convenabil. Pe proigiena.ro avem plăcerea să vă întâmpinăm cu o gamă variată de produse și accesorii pentru curățarea profesională și casnică.

Avantaje magazinului nostru online
Cumperi ușor de acasă sau de la serviciu diverse produse de curățenie, îngrijire personală, accesorii curățenie, echipamente de protectie, detergenți, dezinfectanți din magazinul nostru și alegi cea mai potrivită metodă de plată pentru tine.

Comandați online acum de pe proigiena.ro
Oferim detergenți și produse de curățenie pentru bucătărie, baie și toaletă, sticlă și ferestre, mobilier, sobe și seminee, suprafețe exterioare, pardoseală, textile, încălțăminte, detergenți organici și ecologici, odorizante, detergenți speciali (ex. soluții pentru suprafețele acoperite de Grafitti sau soluții pentru curățarea autocolantelor și a gumei de mestecat), produse de curățare industrială.

În gama de detergenți avem plăcerea să vă oferim o gamă completă de produse inovative care au la bază enzime naturale, până la 100% ingrediente naturale și biotehnologie.

Accesorii de curățenie de înaltă calitate cum ar fi: lavete, mături, cozi, bureți, seturi, găleată cu mop, perii, raclete, cărucioare curățenie, dispensare pentru hârtie și sapun, uscătoare de mâini, saci menajeri. Tot la noi găsiți și o gamă largă de produse pentru echipamente de protecție, cat și produse de întreținere.

Clienții care au comandat din magazinul nostru online proigiena.ro au fost multumiți de livrarea rapidă.